MARILLASZAPPAN / info@marillaszappan.hu

MARILLASZAPPAN / info@marillaszappan.hu

Rólunk

MarillaKedves Látogató, örülök, hogy ránk találtál! :)

Oldalunkon egyedi szappan termékeink mutatkoznak be, melyeket kizárólag természetes alapanyagokból, kézzel, és szeretettel készítünk Neked, és családodnak!

Okleveles természetgyógyászként kezdett el vonzani a természetes alapanyagú szappan, és kozmetikum készítés elbűvölő világa.

Mindig nagy érdeklődéssel fordultam a természetes megoldások felé, és tanulmányaim során is világossá vált előttem, mennyi értékes tapasztalatot halmoztak fel őseink a természetes anyagokról, életmódról, gyógyításról. Úgy érzem, kötelességünk ezt a hatalmas, több ezer éves, nemzedékeken és nemzetiségeken átívelő tudás tárat használni és megbecsülni, hogy megfelelően karban tarthassuk azt a hihetetlenül csodálatos, és intelligens rendszert, melyet emberi szervezetnek nevezünk! :)

Természetgyógyászként mindig különösen odafigyeltem, milyen termékeket viszek haza – nem csak a konyhánkba, de a fürdőszobánkba is. Szerencsére ma már sokan egyre tudatosabban választanak, és egyre többen utasítják el a szervezetünket feleslegesen terhelő mérgeket, hiszen a bőrünk gyorsabban szívja fel mindazt, amit rákenünk, mintha megennénk azt!

Számunkra elsődleges, hogy 100%-ban természetes, jó minőségű alapanyagokat használjunk fel termékeinkhez. Valamennyi szappanunk sokféle, finom, és tiszta összetevő egyedi kombinációja. Nem alkalmazunk mesterséges anyagokat, növényekkel, ásványokkal színezünk, és természetes illóolajokkal illatosítunk.

Szappanjaink legfőbb összetevői az olívaolaj, kókuszvaj, és a krémes shea vaj, melyek valamennyi termékünkben kifejtik jótékony hatásukat. Kedvenc alapanyagaink még az illatos kakaóvaj, a méhviasz, de használjuk a gyógyító ricinus, és szőlőmag olajat, vagy a különleges, brazil babassu olajat is.

Válogass kedvedre, és kívánjuk, hogy minden egyes darab szappanunk szolgálja a Te, és családod tökéletes egészségét, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére!

Szeretettel:
Marilla