Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Szállítás

szállítás

DÍJMENTES  szállítás már

5.000 Ft 

felett, FOXPOST csomag automatákba!

Foxpost

Elérhetőség

telefonBármilyen kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén, írj az

info@marillaszappan.hu

e-mail címre, vagy hívd a

36-20-3389524-es

telefonszámot!

Fórum
Nincsenek témák!

Szappan kisokos

 

 

Kedves Vásárlónk!

 

Ahhoz, hogy választott szappanod sokáig, és a megfelelő minőségben szolgáljon Téged, néhány gyakorlati tanáccsal sietünk a segítségedre!

 

Bár szappanjainkat különböző típusú bőrökre ajánljuk, a puding próbája mégiscsak az evés. Egyénenként különbözőképpen reagálunk valamennyi alapanyagra, ezért azt javasoljuk, hogy idővel próbáld ki valamennyit, így a bőröd közvetlenül jelezni fogja, melyik szappan lesz a kedvence!

 

MARILLA Narancsvirág szappan

 

Miután termékeinket kizárólag természetes alapanyagokból készítjük, nem állnak el évekig, mint a bolti szappanok. Egy natúr, természetes szappan, kb. 16-18 hónapig tartható el minőségromlás nélkül. Természetesen ez nem feltétlenül megy végbe minden fajtánál és esetben, és a szappanok ezután is felhasználhatók (kivéve, ha pl. az avasodás jeleit mutatják). Nem érdemes tartogatni őket sokáig, hiszen színük, illatuk is kevésbé tartós, ellentétben a szintetikus anyagokat tartalmazó bolti termékekkel.

 

Ha a vásárolt szappankákat nem használod fel azonnal, 3-4 hétig maradhatnak eredeti csomagolásukban. Azonban ha ennél tovább tárolnád őket, vedd ki a celofánból, és egy darab papírba vagy szalvétába tekerve tedd sötét, és hűvös helyre a felhasználásig.

 

Használatukkor ügyelj arra, hogy olyan szappantartóban tartsd őket, melyből a víz teljesen ki tud folyni, ellenkező esetben a kézműves szappanok felpuhulnak, eláznak, így kevésbé tartósak.

Szappanjaink átlagosan 100 grammosak, és mivel szeletelésük is kézzel történik, ezért súlyuk darabonként, az általában 100 grammhoz képest, +/-10 százalékkal eltérhet.

 

 

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.