Új jelszó kérése
 

Rólunk

 

Marilla

Kedves Látogató!

Örülök, hogy bemutathatom Neked a  MARILLA Manufaktúrát, ahol kizárólag természetes alapanyagokból, kézzel, és szeretettel készítjük minden termékünket Neked, és családodnak!

Humán diplomám mellett, okleveles természetgyógyász (életmód tanácsadó és terapeuta)  vagyok. Bár családunkban orvos is van, mindig nagy érdeklődéssel fordultam a természetes megoldások felé, lehetőleg kerülve a szintetikus gyógyszereket, drasztikus beavatkozásokat. Mindig csodálattal töltött el, mennyi értékes tapasztalatot halmoztak fel őseink a gyógyításról, hiszen mindenféle betegséget képesek voltak természetes módon kezelni! Napjainkban még több ismeret, és modern eszközök sora is rendelkezésünkre áll. Azt gondolom, a legjobb mindig az, ha szelíden, a szervezet saját öngyógyítő erőinek aktiválásával segítjük a gyógyulást, illetve előzzük meg a komolyabb bajt.

Ma is hiszem, hogy kötelességünk ezt a hatalmas, több ezer éves, nemzedékeken és nemzetiségeken átívelő tudás tárat használni és megbecsülni - akár integrálva a mai, modern tudományok megoldásainak sorába - hogy megfelelően karban tarthassuk azt a hihetetlenül csodálatos és intelligens rendszert, melyet emberi szervezetnek nevezünk.

 

Természetgyógyászként mindig különösen odafigyeltem, milyen termékeket viszek haza – nem csak a konyhánkba, de a fürdőszobánkba is. Ma már sokan egyre tudatosabban választanak, és egyre többen utasítják el a szervezetünket feleslegesen terhelő mérgeket, hiszen a bőrünk gyorsabban szívja fel mindazt, amit rákenünk, mintha megennénk azt. Sokan keresik a természetes megoldásokat, így végre elérhetők a natúrkozmetikumok is.

Számunkra elsődleges, hogy 100%-ban természetes, jó minőségű alapanyagokat használjunk fel termékeinkhez. Valamennyi szappanunk egytől-egyig, különleges, sokféle finom, és tiszta összetevő egyedi kombinációja. Nem alkalmazunk mesterséges színezékeket és kémiai illatanyagokat sem, kizárólag növényekkel, ásványokkal színezünk, és természetes illóolajokkal illatosítunk.


Szappanjaink legfőbb összetevői az extra szűz olívaolaj, szűrt kókuszvaj, és a csodálatos shea vaj, melyek valamennyi termékünkben kifejtik jótékony hatásukat. Kedvenc alapanyagaink még az illatos kakaóvaj, valamint a gyógyító ricinus,- mandula,- vagy szőlőmag olaj.

Nem célunk a tömegtermelés, minden egyes darab kézzel, és jó szívvel készül, valamennyiünk örömére. Tevékenységünket nem csak a tiszta, és természetes termékek iránti szenvedélyünk vezérli, hanem az alkotás öröme is; mindaz a művészet és kreativitás, melynek során létrejön egy nem csak egészséges, de szemet is gyönyörködtető termék!

Kínálatunkat idővel bővíteni szeretnénk, későbbi terveink között szerepel egyéb natúrkozmetikumok bevezetése is.

Válogass kedvedre, és kívánom, hogy minden egyes darab Marilla termék szolgálja a Te, és családod tökéletes egészségét, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére!:)

 

Szeretettel:

Marilla

 

Webáruház készítés