Új jelszó kérése
 
EZ+AZ (blog)
2015.08.14 23:35

Pirula helyett Schüssler só!

 

Mielőtt a gyógyszerekhez nyúlnál, jusson eszedbe a Schüssler só!

 

Schüssler só


Heinrich Schüssler

A Schüssler sók története az 1870-es években indult. Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler német orvos, ekkor jelentette meg értekezéseit arról, hogy az „általánosan alkalmazott gyógyszerek nélkülözhetőek”, és a jövőben a 12 anorganikus sóval, vagyis a „szervezet élettani funkcionális szereivel” kíván gyógyítani.

 

A Schüssler terápia természetes és biztonságos alternatíváját jelentik mai pirulafogyasztó világunknak, hiszen a 12 só, a vérben és a szövetekben előforduló ásványi só, melyek a szervek és szövetek meghatározott működéseit képesek befolyásolni igen gyorsan, sejt szinten. Egyfajta specifikus ingerterápiának tekinthető, mely a sejtek normális működéséhez szükséges ioncsere helyreállításán keresztül, a szervezet öngyógyító képességének fokozása révén biztosítja az egészséget.

 

A sók előállítása homeopátiás gyógyszerészeti eljárásokkal történik. A biokémiai szerek ebben a formájukban, mint ionok képesek átjutni a sejtmembránokon, miután a száj nyálkahártyáján keresztül felszívódnak (kikerülve egy felesleges utat, a bélrendszert).

 

Schüssler só


A biokémiai terápia az ásványi anyag hiány alatt általában nem egyszerű mennyiségi hiányt ért, hanem eloszlási zavart.

 

A Schüssler sók bevétele segíti a szervezetet abban, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő időben, és szükség szerint kerüljenek a megfelelő ásványi sók.

Webáruház készítés