Új jelszó kérése
 

Események

Keverjünk együtt! :)

 

Keverjünk együtt natúrkozmetikumot


Ajándékozz saját kézzel készített natúrkozmetikumot szeretteidnek, és gondolj saját egészségedre is! Töltsd fel fürdőszobádat önállóan készített, vegyszermentes kozmetikumokkal!

Lepd meg önmagad, vagy szeretteidet tiszta, egyedi bőrápoló termékekkel, és közben izgalmas, szórakoztató műhelymunkával ismerkedj a kézműves kozmetikum készítés titkaival!

Selymes, illatos bőrápoló natúrkozmetikumokat készíthetsz saját kezűleg műhelyünkben, kizárólag természetes, tiszta összetevőkből,

felesleges szintetikus anyagoktól mentesen.


Kipróbált receptúrákkal várunk Benneteket, melyekből természetesen készíthető éterikus illóolaj mentes (illatmentes) változat is. Érkezés után pontosítjuk, hogy kinek, milyen bőrtípusú embernek szeretnél kozmetikumot készíteni, és eszerint segítünk az ígényeidhez szabni a keret formulákat. Egy rövid helyes gyártási bevezetés után indulnak a bemérések, majd maga a gyártás, és végül a kiszerelések, csomagolások, díszítések.

 

Aktuális natúrkozmetikum keverő műhelymunkáinkról, az ESEMÉNYEK menü alatt tájékozódhatsz! Ha nem találsz ilyet, hamarosan nézz vissza újra, mert a szervezés folyamatos.


Akik segítenek

Dr. Szabó Anikó - okl. vegyészmérnök, jógaoktató, kvantumkozmetikum készítő
Váli Mária – életmódtanácsadó és terapeuta, kézműves kozmetikumkészítő

 

Helyszín

MARILLA Manufaktúra (szappanműhely) Budapest, III. Haránt köz 15.


kvantumeletmod@gmail.com

Szabó Anikó 06-30-6899286
Váli Mária 06-20-3389524

Jelentkezésed 50% előleg befizetésével érvényes (a korlátozott keverő helyek száma miatt), ennek részleteiről e-mail-ben tájékoztatunk.

 

műhelymunka

 

Webáruház készítés